tag:blogger.com,1999:blog-5861785077759370085.post7019212230166193842..comments2023-09-27T11:23:15.913+03:00Comments on Bakformen: Köttgryta - with loveBakpappahttp://www.blogger.com/profile/16641176891032621204noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5861785077759370085.post-565786432474923652011-09-02T11:18:53.986+03:002011-09-02T11:18:53.986+03:00Tja, smaken är som baken... Jag verkar ha glömt gr...Tja, smaken är som baken... Jag verkar ha glömt grädden i ingredienslistan. Jag tippar jag hade i ungefär 1 dl vispgrädde (dvs. c. 35% fett). Med en burk (á 2dl) klarar du sig säkert.<br /><br />Nu när min fru och jag kör ganska LCHF så skulle jag säkert börja med 1 dl och sen antagligen hälla i den sista ännu efter att ha smakat av grytan.<br /><br />Grytan går också bra att äta fast man lämnar bort grädden helt.Bakpappahttps://www.blogger.com/profile/16641176891032621204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5861785077759370085.post-50315106822027203382011-09-02T11:09:51.765+03:002011-09-02T11:09:51.765+03:00Hur mycket grädde ska man ha?
/ En som vill testa ...Hur mycket grädde ska man ha?<br />/ En som vill testa receptetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5861785077759370085.post-8779780084229935302010-12-03T13:02:49.815+02:002010-12-03T13:02:49.815+02:00Den här är min favorit! Supergod! Äter den när som...Den här är min favorit! Supergod! Äter den när som helst igen!<br />- majmammaAnonymousnoreply@blogger.com